Trouwlocatie Tilburg

De Albatros
  • Unieke feestlocatie
  • Compleet verzorgd
  • Uitgebreid buffet
De Albatros De Albatros De Albatros De Albatros De Albatros De Albatros

Gaat u binnenkort trouwen en bent u nog op zoek naar een geschikte trouwlocatie in de omgeving van Tilburg? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want Partycentrum De Albatros in de mooie Piushaven is waar u moet zijn. Onze feestlocatie bevindt zich namelijk op een unieke locatie in Tilburg: op een schip. Het hele jaar door organiseren wij feesten en partijen: bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten et cetera. Onze enthousiaste medewerkers staan te allen tijde voor u klaar en nemen bovendien al uw zorgen uit handen.

Unieke trouwlocatie en feestlocatie in de mooie Piushaven te Tilburg

Wanneer u binnenkort in het huwelijksbootje stapt, dan begrijpen wij als geen ander dat u al genoeg aan uw hoofd heeft. Daarom laat u de organisatie van uw feest over aan de medewerkers van ‘De Albatros’ in Tilburg: of u nu een feest wilt geven op een intieme trouwlocatie of het grootser wilt aanpakken op een feestlocatie voor veel personen. Ons schip biedt namelijk de ruimte voor grote gezelschappen, maar dankzij de opstelling van de bar is ‘De Albatros’ ook uitermate geschikt voor kleinere gezelschappen. Indien u wenst, kunnen wij de volledige catering verzorgen. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • Binnenkomers;
  • (Luxe) borrelhapjes;
  • Mediterranee buffet;
  • Stampottenbuffet;
  • Dessertbuffet.

Dit zijn slechts een cateringdiensten die Partycentrum De Albatros voor u verzorgt. Bovendien kunnen wij ook het entertainment, zoals een DJ, regelen.

Bel ons en bespreek de mogelijkheden

Neem gerust eens contact op met Partycentrum De Albatros in Tilburg om de mogelijkheden voor uw gewenste trouwlocatie of feestlocatie door te spreken. Wij houden namelijk altijd rekening met uw wensen en verwachtingen ten aanzien van de feestelijke gelegenheid. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 013-5352154 of 06-16086014.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

© copyright Partycentrum De Albatros 2018