Bedrijfsfeest op boot

De Albatros
  • Unieke feestlocatie
  • Compleet verzorgd
  • Uitgebreid buffet
De Albatros De Albatros De Albatros De Albatros De Albatros De Albatros

Organiseer eens het bedrijfsfeest van uw organisatie op een boot. Het is een unieke feestlocatie en uw medewerkers zullen deze dag of avond niet snel vergeten. Maar op welk schip kunt u een dergelijk feest geven? Bij Partycentrum De Albatros in Tilburg natuurlijk. Dit partycentrum heeft al jaren ervaring in het geven van feesten en partijen op een schip. Partycentrum De Albatros biedt ruimte voor kleinere groepen, maar ook zeker voor grotere groepen tot wel 200 personen. In samenspraak met u wordt uw bedrijfsfeest op de boot ‘De Albatros’ vormgegeven, zodat het exact wordt als u verwacht. Daar kunt u bij ons van op aan.

Onvergetelijk bedrijfsfeest op een boot organiseren? Kies voor Partycentrum De Albatros!

Bent u dit jaar de gelukkige die het jaarlijks terugkerende bedrijfsfeest mag organiseren? Dan zijn er, zoals u weet, vele verschillende mogelijkheden. Maar u wilt natuurlijk een onvergetelijke avond organiseren voor uw collega’s waar zij elkaar ook nog eens beter leren kennen. Kies daarom eens voor de unieke feestlocatie van Partycentrum De Albatros. Ons schip, met een rijke geschiedenis, ligt middenin Tilburg aan de mooie Piushaven. Hier bieden wij diverse mogelijkheden aan voor de organisatie van een bedrijfsfeest op een boot. Wij nemen al uw zorgen uit handen. Zo kunnen wij de volledige catering voor u verzorgen: van een compleet hapjes buffet tot een koud/warm buffet en van een mediterranee buffet tot een kaasplankje. Tevens bieden wij, indien gewenst, ruimte voor een DJ. Zo kunt u geheel naar wens een arrangement samenstellen voor een onvergetelijk bedrijfsfeest.

Contacteer ons voor meer informatie

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over het vormgeven van een bedrijfsfeest op de boot ‘De Albatros’? Dan neemt u natuurlijk contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via de volgende telefoonnummers: 013-5352154 of 06-16086014.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

© copyright Partycentrum De Albatros 2018