Feestschip Brabant

De Albatros
  • Unieke feestlocatie
  • Compleet verzorgd
  • Uitgebreid buffet
De Albatros De Albatros De Albatros De Albatros De Albatros De Albatros

Wie wil er nu niet een feest geven op feestschip ‘De Albatros’ in Tilburg, provincie Brabant? Wat de reden van uw feest ook is, of u nu gaat trouwen of een jubileum te vieren heeft, bij Partycentrum De Albatros in Tilburg kunt u te allen tijde terecht. Wij hebben namelijk al ruime ervaring in het organiseren van feesten, bijeenkomsten en borrels op een unieke locatie. De prachtige feestboot, gelegen in de Tilburgse Piushaven (Brabant), biedt ruimte voor zowel kleine als grote groepen tot 200 personen. Onze enthousiaste medewerkers zullen vooraf en gedurende het bootfeest voor u klaar staan, zodat het feest precies wordt als u had verwacht. Wij kunnen, indien gewenst, de catering en voor de muziek zorgen. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken en hoeft u enkel nog uw gasten uit te nodigen op het feestschip in Brabant.

Feestschip voor een bootfeest in Brabant gezocht? Bekijk wat Partycentrum De Albatros u kan bieden!

Wilt u een bootfeest gaan organiseren, maar heeft u weinig tijd om onder andere de catering te regelen? Dan schakelt u het liefst een bedrijf in dat gespecialiseerd is in feesten en partijen op boten. Bekijk dan de mogelijkheden van Partycentrum De Albatros, gelegen in Tilburg (Brabant), want wij hebben onder meer de beschikking over een heus feestschip. Naast dat wij een prachtig schip verhuren voor diverse gelegenheden, voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest of een bedrijfsfeest, kunnen wij de catering verzorgen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Koud warm buffet;
  • Luxe borrelhapjes;
  • Mediterranee buffet;
  • Binnenkomers;
  • Dessertbuffet.

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van cateringdiensten die onze feestboot in Tilburg (Brabant) u kan bieden. Daarnaast vindt u het wellicht leuk dat een DJ de dansvloer van uw bootfeest onveilig maakt, want ook dat regelen wij voor u.

Neem contact op en reserveer uw feestboot in Brabant

De beste feesten die iedereen zich eeuwig zal herinneren, vinden plaats op een feestboot in Brabant en om nog specifieker te zijn: in de Piushaven te Tilburg. Bent u benieuwd naar de tarieven of wilt u direct ‘De Albatros’ reserveren voor uw feestelijke gelegenheid? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 013-5352154 of 06-16086014. Wilt u eerst een kijkje nemen op het schip? Dan kunt u uiteraard telefonisch een afspraak maken of op dinsdagavond tussen 19.00 uur en 22.00 uur langskomen, want dan organiseren wij een inloopavond.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

© copyright Partycentrum De Albatros 2018