Bedrijfsuitje Brabant

De Albatros
  • Unieke feestlocatie
  • Compleet verzorgd
  • Uitgebreid buffet
De Albatros De Albatros De Albatros De Albatros De Albatros De Albatros

Voor een bedrijfsuitje in de omgeving Tilburg (Brabant) bent u op het juiste adres bij Partycentrum De Albatros. Dit prachtige schip, met een rijke geschiedenis, is gelegen in de Piushaven in Tilburg. In het verleden zijn er al vele feesten, bijeenkomsten en borrels georganiseerd. Wij bieden ruimte voor grote groepen, maar vanwege de opstelling van de bar is het ook geschikt voor kleinere groepen. Onze medewerkers nemen al uw zorgen uit handen en zorgen voor een compleet bedrijfsuitje, indien gewenst, met catering en een DJ.

Bedrijfsuitje op prachtig schip in Tilburg (Brabant): succes gegarandeerd

Het vieren van uw jaarlijks terugkerende bedrijfsuitje in Brabant, viert u op een unieke locatie in mooie Tilburg. Een bedrijfsfeest op een boot is een onvergetelijke ervaring voor u én uw collega’s. Zij zullen er bij de koffieautomaat nog lang napraten. U hoeft nergens aan te denken, want wij regelen het voor u. Zo bieden wij diverse cateringdiensten aan, zoals:

Dit zijn slechts een aantal mogelijkheden die Partycentrum De Albatros u kan bieden, maar u merkt dat het aanbod divers is. Zo is er voor ieder bedrijfsuitje geschikte catering. Daarnaast is de keuze aan u: wilt u een rustig bedrijfsuitje of kiest u voor een échte knalfuif met een DJ? Wij maken het mogelijk.

Informeer naar de mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijfsuitje in Tilburg, in de provincie Brabant, kunnen betekenen? Neem dan gerust even contact met ons op via 013-5352154 of 06-16086014. Ook wanneer u vragen heeft, zijn wij via deze telefoonnummers bereikbaar. U bent ook van harte welkom om eens een kijkje te nemen op ‘De Albatros’.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

© copyright Partycentrum De Albatros 2018